ūü塞†¬†Privacy Policy

Laatst ge√ľpdate op 1 januari 2023

Bij Primio vinden we het belangrijk dat er verantwoord met persoonsgegevens wordt omgegaan. We verwerken persoonsgegevens alleen zoals is toegestaan binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In deze privacy verklaring leggen we je graag uit hoe wij dat doen. De gegevens die we van jou ontvangen gebruiken we alleen voor het daarvoor bestemde doel. Zo zullen we van onze klanten nooit ongevraagd gegevens doorgeven aan derden en als je ons emailt met een vraag zul je nooit zomaar een nieuwsbrief ontvangen.

Over ons‚Äć

Primio gevestigd aan Stationsplein 45 in Rotterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacy verklaring.

Contactgegevens:
Primio
Stationsplein 45 d2.118
3013 AK Rotterdam
06 -  23 49 28 99
info@primio.app

Opdrachtgevers

Ben je klant bij Primio, dan houden we naast de algemene bedrijfsgegevens ook gegevens van contactpersonen bij. Het betreft dan gegevens als naam, e-mailadres, telefoonnummer en functie.

Zolang je onze klant bent, hebben we die gegevens over contactpersonen nodig. Na afloop van een overeenkomst met Primio kan het zijn dat deze gegevens nog bewaard blijven, bijvoorbeeld wanneer deze gekoppeld zijn aan een contract, factuur of ander officieel document.

Contact

Zodra je ons (via het invulformulier) mailt of belt hebben we gegevens van je nodig om je verder te helpen. Je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres en/of telefoonnummer slaan we op om je vraag te kunnen beantwoorden of om weer met je in contact te komen. Mocht ons contact leiden tot een (mogelijke) opdracht, dan geldt het beleid zoals beschreven bij ‚ÄėOpdrachtgevers‚Äô.

Cookies

Om het bezoek op onze website te kunnen meten, plaatst onze website cookies (een klein tekstbestandje op je pc, tablet of mobiel waarin informatie wordt opgeslagen). Het gebruik van cookies is van groot belang voor het goed laten werken van onze website, en daarnaast geeft de input van bezoekers een goed beeld van het gebruik van de website en hoe we deze kunnen verbeteren. Wij gebruiken functionele cookies en analytische zoals Google Analytics.

Bij het gebruik van Google Analytics hebben we de informatie die gemeten wordt volledig anoniem gemaakt. Jouw IP-adres wordt standaard geanonimiseerd en wij delen deze informatie niet met derden, ook niet met Google zelf. Lees hier hoe Google omgaat met jouw data.

Sollicitaties

Leuk als je bij ons wilt werken! Wanneer je bij ons hebt gesolliciteerd maar niet bent uitgenodigd voor een gesprek, of wanneer we er samen onverhoopt toch niet uit komen, dan bewaren we je gegevens nog drie maanden na sollicitatie.

Mocht het interessant zijn je gegevens nog langer te bewaren, zodat we je in de toekomst kunnen benaderen bij nieuwe soortgelijke vacatures, dan bewaren we je gegevens maximaal een jaar. Hiervoor geef je ons apart toestemming.

Bewaartermijnen

Als we zeker weten dat we je gegevens niet meer nodig hebben, verwijderen we ze uit onze systemen. Hieronder voor de volledigheid een overzicht van de belangrijkste bewaartermijnen:

  • Contact via mail of telefoon: zodra je vraag is afgehandeld, verwijderen na 3 maanden jouw gegevens.
  • Google Analytics: gegevens over websitebezoek blijven bewaard zolang we een overeenkomst met Google Analytics hebben.
  • Sollicitaties 3 maanden (of een jaar als we dit samen afspreken).
  • Voor de opdrachtgevers zijn wij wettelijk verplicht om offici√ęle documenten waaronder facturen 7 jaar te bewaren.
Beveiliging

Uiteraard nemen wij de bescherming van jouw gegevens serieus. Wij hanteren dan ook de aangerade beveilingsmaatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Dit doen wij onder andere door gebruik te maken van een SSL verbinding en adequate beveiliging van onze computersystemen.  Mocht het ondanks onze inspanningen toch gebeuren dat er persoonsgegevens zijn bemachtigd, of als we vermoeden dat de kans daarop groot is geweest, dan laten we het alle betrokkenen zo snel mogelijk weten. Mocht je zelf nog vragen hierover hebben, mail dan gerust naar: info@primio.app.

Inzage of wijzigingen van gegevens

Als gebruiker heb jij het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Als je wilt weten welke persoonsgegevens Primio van jou verwerkt dan kun je ons mailen of bellen naar  info@primio.app /  06 - 23 492 899. Blijkt dat jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Neem dan contact met ons op met bovenstaand emailadres of telefoonnummer.

Klacht

Mocht het zo zijn dat je een klacht hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens dan willen we je vragen met ons contact op te nemen. Komen wij er samen niet uit dan vinden we dat natuurlijk erg vervelend maar dan heb je de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale  toezichthouder de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link.

‚ÄćAanpassingen in onze privacyverklaring

Het kan zijn dat we in de toekomst wijzigingen doorvoeren in ons privacy beleid. Deze zullen we dan uiteraard ook in deze privacy verklaring opnemen. Bovenaan deze pagina vind je de meest recente datum waarop we aanpassingen hebben gedaan.